Címkék

filmajánló (1) London (1) politika (1) trek (1)

HTML

Én mondom, a Spocky.

2013.11.30. 23:51 SpockCooper

Star Trek Online

Címkék: trek

Star Trek Online

A képre kattintva a játék oldalán találjátok magatokat.

Ez egy ingyenes MMORPG játék, amely a Star Trek világában játszódik, a sorozatokat ismerőknek sok ismerős szereplővel és helyszínnel. A Trek rajongóknal elég csak annyit írni az ajánlóba, hogy ingyenes, Star Trek, MMORPG és már meg is győztem őket. 

Vajon vonzó lehet ez a játék azoknak is, akik sci-fi témájú RPG játékot keresnek?

Biztos vagyok benne, hogy igen.

Választhatunk a magától értetődő föderációs karakter mellett klingont és romulánt is. Háromféle karrierutat, karakterosztályt választhatunk, hősünk lehet taktikai tiszt, mérnök vagy tudományos tiszt.
A taktikai tisztek harci képességekkel lesznek jobban ellátva, a tudományos tisztek pedig tudományos képességeket kapnak, a kedvencem, a mérnök pedig mindenféle érdekes műszaki eszköz segítségével segíti majd csapatát. A mérnök készíthet egy pajzsgenerátort, egészség-generátort, automata fézer-tornyot és más hasonló műszaki megoldásokkal boldogul.

A játékosok a rövid tréning küldetés után saját hajót irányíthatnak és válaszhatnak a kb. százféle és egyre csak bővülő számú küldetés közül a saját szintjüknek megfelelően. A nehézségi fokozat egyszerűen tökéletes, valóban oda kell figyelni hogy ép bőrrel megússzuk a csatákat, főleg ha a borggal kerülünk szembe. 

Hajóink hídján különböző tisztek lesznek segítségünkre, akiket fejleszthetünk illetve cserélgethetünk aszerint, hogy milyen speciális képességekre vágyunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spockcooper.blog.hu/api/trackback/id/tr775669378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása