Címkék

filmajánló (1) London (1) politika (1) trek (1)

HTML

Spockcooper

Friss topikok

  • desmondwallace: Én benevezek rá. (2012.10.28. 20:00) 247°F

Címkék

Külső feed

Houston we have a problem

Én mondom, a Spocky.

2012.10.27. 21:32 SpockCooper

247°F

Címkék: filmajánló

Filmajánló következik a horror műfajából:

247F_049_Scout-Taylor-Compton-Christina-Ulloa-Travis-Van-Winkle.jpg 

Ez a film (IMDB link) arról szól, hogy néhány fiatal elutaznak hétvégére és egyikük nagybátyja ad ki nekik egy kis faházat, bungalót a tóparton.  A karakterek nem igazán kidolgozottak, de nem rosszabbul megírtak, mint a Cabin in the woods filmben. A SZTORI A LÉNYEG.  A sztori pedig az, hogy beszorulnak a szaunába. Erről szól a film. 

Régebben szokásom volt hetente egy ócska horrort megnézni, mert azokban sosem tudtam, mi fog történni. Meglepődtem, ez a film nem akarja megváltani a világot, a pofonegyszerű történet viszont megragadta a fantáziámat. Ebben a filmben nincsenek zombik, nincsenek szellemek, sem tudathasadásos szereplők. Még egyszer, a történet annyi, hogy bennragadnak a szaunában.  Itt a link a trailerhez, de aki megnézi, bizonyos eseményeket el fog spoilerezni magának.   Biztos vagyok benne, hogy közületek nagyon kevesen nézik meg a filmet egy ilyen ajánló után, ám akik megteszik, jól fognak szórakozni. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://spockcooper.blog.hu/api/trackback/id/tr294873865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása